Събитието се проведе под патронажа на президента на Р България Румен Радев

Вчера, 02.Юни 2022 г. в София Ивент Център се състоя първата бизнес галавечер „Хоризонти 2022“, която има за цел да събере най-влиятелните предприемачи в страната, а като първа тема на събитието беше избрана „Култура и развито общество“.

Екипът на Център за компетентност КВАЗАР беше представен от проф. Климент Найденов- декан на Геолого-географския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

„Хоризонти“ има амбицията да се превърне в своеобразна визионерска среща на Бизнеса в страната, която всяка година да очертава насоките за развитие на икономиката в страната и приоритетите на обществото.

Специален гост на събитието беше изтъкнатият испански учен и драматург Хавиер Гома Лансон, а модератор- изявеният български публицист и притежател на Наградата за литература на Европейския съюз Георги Бърдаров.

В рамките на “ Хоризонти 2022 “ президентът Румен Радев и Хавиер Гома Лансон отговориха на въпроси, поставени от представители на бизнеса в страната и свързани с тематиката на вечерта.

By quasar